
SELSKAPSMENY
Her finner du vår håndplukkede meny for selskap, i tillegg til et buffetalternativ.
BUFFET
*G, S, SO, L, SE (HVETE, SPOR AV NØTTER) (serveres også som vegetar).
Vårruller
Fritert med grønnsaker og kylling, serveres med sweet chili dipp.
*G, S, SO, L, SE (HVETE, SPOR AV NØTTER) (serveres også som vegetar).
*P, SO, L, G (HVETE).
Satay Gai
Satay med marinert indrefilet av kylling med peanøtt dipp.
*P, SO, L, G (HVETE).
*G, S, SK, F, SO, L, SL, E (HVETE, SPOR AV NØTTER).
Thai Markets forretts platter
En kombinasjon av vårruller, spicy tigerreker og assortert tempura.
*G, S, SK, F, SO, L, SL, E (HVETE, SPOR AV NØTTER).
*SK, F, SO.
Gaeng Ped Gai
Rød curry i kokoskrem med kylling, blomkål, romanesco, squash, sukkererter, langbønner og minimais.
*SK, F, SO.
*G, S, F, N, SO, L (HVETE, CASHEWNØTTER).
Pad Himapan Gai
Woket kylling med brokkoli, paprika og løk toppet med cashewnøtter og vietnamesisk vårløk.
*G, S, F, N, SO, L (HVETE, CASHEWNØTTER).
Dessert:
Et bord fult med alle våre desserter fordelt på store fat + kaffe.
Pris kr 490,- pr pers.
FORRETTER
*G, S, SO, L, SE (HVETE, SPOR AV NØTTER) (serveres også som vegetar)
400. Vårruller
Fritert med grønnsaker og kylling, serveres med sweet chili dipp
*G, S, SO, L, SE (HVETE, SPOR AV NØTTER) (serveres også som vegetar)
kr 129,-
*P, SO, L, G (HVETE)
420. Satay Gai
Satay med marinert indrefilet av kylling med peanøtt dipp
*P, SO, L, G (HVETE)
kr 129,-
*G, S, SK, F, SO, L, SL (HVETE, SPOR AV NØTTER)
450. Kung Ped Ped
Grillede tigerreker med chili, koriander og hvitløk
*G, S, SK, F, SO, L, SL (HVETE, SPOR AV NØTTER)
kr 149,-
*G, S, SK, F, SO, L, SL, E (HVETE, SPOR AV NØTTER)
470. Thai Markets forretts platter
En kombinasjon av vårruller, spicy tigerreker og assortert tempura. Minimum 2 personer
*G, S, SK, F, SO, L, SL, E (HVETE, SPOR AV NØTTER)
kr 368,-
THAI SALATER
Toppet med koriander, vietnamesisk vårløk, kinesisk selleri og lime
540. Yam Neua Yang 🌶
Thai salat med grillet entrecôte blandet med friske cherrytomater, rødløk, slangeagurk, chili og hvitløk.
Toppet med koriander, vietnamesisk vårløk, kinesisk selleri og lime
*G, F, L, SL (HVETE)
kr 279,-
CURRIES
*SK, F, SO
600. Gaeng Ped Gai 🌶
Rød curry i kokoskrem med kylling, blomkål, romanesco, squash, sukkererter, langbønner og minimais
*SK, F, SO
kr 269,-
WOK
*G, S, F, N, SO, L (HVETE, CASHEWNØTTER)
650. Pad Himapan Gai
Woket kylling med brokkoli, paprika og løk toppet med cashewnøtter og vietnamesisk vårløk (en av Thai Markets bestselgere)
*G, S, F, N, SO, L (HVETE, CASHEWNØTTER)
kr 259,-
*G, S, F, SO, L (HVETE)
660. Pad Kah Pao Neua
Flambert entrecôte med woked løk, hvitløk, langbønner, asparges, og paprika med thai basilikum og chili
*G, S, F, SO, L (HVETE)
kr 269,-
HUSETS SPESIALITETER
*P, G, S, F, SO, L, (HVETE, SPOR AV NØTTER)
750. Crispy Duck à la Thai Market
Serveres med sweet chilisaus, rød curry og hoisinsaus, papaya, agurk, purreløk og fersk chili. For 2 personer.
*P, G, S, F, SO, L, (HVETE, SPOR AV NØTTER)
kr 689,-
ALLERGIER
G: GLUTEN | S: SOYA | SK: SKALLDYR | F: FISK | P: PEANØTT | M: Melk | N: NØTTER SO: SVOVELDIOKSID/SULFITT | L:LUPIN | SL:SELLERI | SN:SENNEP | SE:SESAMFRØ | E:EGG | B:BLØTEDYR
-
Selv om de forskjellige rettene inneholder noen av disse allergenene, er det ofte mulig å lage rettene uten. Vennligst informer om dine allergier uansett, slik at vi kan informere vårt kjøkken om dette. Vi gjør oppmerksom på at det kan forekomme spor av andre allergener i enkelte retter.



